Παρακολουθούμε την αρχή του τέλους του Ράμσντεϊλ στην Άρσεναλ; Παίζει ξανά ο Ράγια!

Στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ βρίσκεται ξανά, στην 14η αγωνιστική της Premier League, ο Νταβίντ Ράγια, με τον Άαρον Ράμσντεϊλ να είναι στον πάγκο, μετά το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ και το clean sheet που διατήρησε. Μήπως παρακολουθούμε την αρχή του… τέλους, του Άγγλου γκολκίπερ στους «κανονιέρηδες»;



Παρακολουθούμε την αρχή του τέλους του Ράμσντεϊλ στην Άρσεναλ; Παίζει ξανά ο Ράγια!

Μπορεί ο Άαρον Ράμσντεϊλ να διατήρησε το «μηδέν» στη 13η αγωνιστική της Premier League και η Άρσεναλ να κατάφερε να επικρατήσει της Μπρέντφορντ με 1-0, όμως ο Μικέλ Αρτέτα, μία εβδομάδα μετά, επαναφέρει τον Νταβίντ Ράγια στο αρχικό σχήμα, για την αναμέτρηση με τη Γουλβς.

Ο Ισπανός βρίσκεται ξανά στην ενδεκάδα και άπαντες συνεχίζουν να αναρωτιούνται, αν ο Άγγλος γκολκίπερ θα βρίσκεται στο «Έμιρεϊτς», και μετά το πέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, ο Αρτέτα δεν έχει προβεί σε ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Λεάντρο Τροσάρ να γυρνά στην ενδεκάδα και τον Κάι Χάβερτς να βρίσκεται στον πάγκο. Βασικός ο Ζεσούς ξανά, θα αναμένει τη στιγμή του ο Έντι Ενκέτια, έτοιμος και… αρχηγός ο Μαρτίν Έντεγκααρντ.

Δημήτρης Μανάκος