Σκεφτείτε να τα βλέπαμε στην… Ελλάδα: Τα τρία λάθη της Νοτς Κάουντι που «γέννησαν» απορίες! (vid)

Η Νοτς Κάουντι ισοφάριζε και… αυτοκτονούσε μόνη της. Τρεις φορές. Τρία ίδια γκολ. Τρία απίθανα λάθη. Τόσο… εύκολα, που «γέννησαν» απορίες.



Σκεφτείτε να τα βλέπαμε στην… Ελλάδα: Τα τρία λάθη της Νοτς Κάουντι που «γέννησαν» απορίες! (vid)

Η Νοτς Κάουντι συναντά τη Σριούσμπερι, στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και στοχεύει στην πρόκρισή της απέναντι σε μία ομάδα που σαφέστατα και λογίζεται ως φαβορί.

Μπορεί η Σριούσμπερι να μην βρίσκεται στην καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν σύλλογο της League One, ο οποίος είναι ανταγωνιστικός και δεδομένα θα βρίσκεται στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, πάλεψαν, ισοφάρισαν το σκορ, αλλά η αλήθεια είναι πως το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από αποκλειστικά δικά τους λάθη. Φέρουν ευθύνη σε όλα, συζητάμε για απίθανα αμυντικά προβλήματα, με τον Μπαόυμαν των φιλοξενούμενων να καταγράφει χατ-τρικ.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Μπάλντγουιν γλιστράρει και ο φορ της Σριούσμπερι ανοίγει το σκορ, στη δεύτερη δύο παίκτες των γηπεδούχων συγκρούονται δίχως ιδιαίτερη πίεση, ενώ στην τρίτη, μία κεφαλιά προς τα πίσω, επί της ουσίας, «τριτώνει» το κακό.

Μία δοκιμή θα σας πείσει πως όλα πήγαν λάθος. Σκεφτείτε να γινόντουσαν όλα αυτά στη χώρα μας, τι θα υποστήριζε ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος. Την ίδια ώρα, πολλοί Άγγλοι αναρωτήθηκαν στα social media, πώς γίνεται σε 90 λεπτά, τρία γκολ να μπαίνουν με τον ίδιο τρόπο…

Δείτε το βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος