Ώρα Euro 2024: Μαθαίνουν αντιπάλους Αγγλία και Σκωτία!

Στο Αμβούργο στραμμένο το βλέμμα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης το απόγευμα του Σαββάτου, με την κλήρωση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 να διαμορφώνει το παζλ της διοργάνωσης! Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Αγγλίας, στο τρίτο οι Σκωτσέζοι!  



Ώρα Euro 2024: Μαθαίνουν αντιπάλους Αγγλία και Σκωτία!

Τα «τρία λιοντάρια», αλλά και η εντυπωσιακή και σκληροτράχηλη ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα γνωρίσουν τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν στα γήπεδα της Γερμανίας σε μερικούς μήνες από τώρα.

Το καλοκαίρι του 2024 θα έχει πολλή μπάλα και δράση από τις εθνικές ομάδε σε ακόμα ένα μεγάλο τουρνουά που η αλήθεια είναι ότι έρχεται αρκετά κοντά με τα προηγούμενα δυο.

Αυτό, με δεδομένο πως το Eurο του 2020 πραγματοποιήθηκε με αναβολή ενός έτους, άρα, είχαμε ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2021, έπειτα τον χειμώνα του 2022 με το ιδιαίτερο Μουντιάλ του Κατάρ και οι θερινοί μήνες του 2024 γεμίζουν ξανά με γήπεδα και πρωταγωνιστές!

Για τις 19:00 ώρα Ελλάδας έχει προγραμματιστεί η κλήρωση των γκρουπ του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ, απομένουν φυσικά και οι νικητές των Playoffs του Nations League που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο. Η Γερμανία ως διοργανώτρια χώρα δεν συμμετέχει στην κλήρωση και θα πάει απευθείας στον πρώτο όμιλο. 

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

Pot 1: Germany (hosts), Portugal, France, Spain, Belgium, England

Pot 2: Hungary, Türkiye, Romania, Denmark, Albania, Austria

Pot 3: Netherlands, Scotland, Croatia, Slovenia, Slovakia, Czechia

Pot 4: Italy, Serbia, Switzerland, Play-off winner A, Play-off winner B, Play-off winner C

Κώστας Ζάλιαρης