Αποθέωση του Μίλνερ στην ΑΕΚ: «Κέρδισαν τον σεβασμό μας, είναι πολύ καλή ομάδα!» (vid)

Ο θρύλος της Premier League, «κατακτητής» των... πάντων με τη φανέλα της Λίβερπουλ και παίκτης της Μπράιτον από το περασμένο καλοκαίρι! Ο Τζέιμς Μίλνερ μίλησε στο BN Sports και τον Φάνη Τσοκανά μετά το ματς των «γλάρων» απέναντι στην ΑΕΚ, εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό του για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena!



Αποθέωση του Μίλνερ στην ΑΕΚ:  «Κέρδισαν τον σεβασμό μας, είναι πολύ καλή ομάδα!» (vid)

Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Έχει ζήσει τα πάντα, σε συλλογικό επίπεδο. Champions League, Premier League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Έχει συνεργαστεί με μυθικά ονόματα της προπονητικής, όπως ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει χριστεί 61 φορές διεθνής με την Αγγλία, ενώ με 626 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, είναι τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του, και απέχει μόλις επτά ματς από τη θέση Νο.2, και την εκθρόνιση του Ράιαν Γκιγκς.

Ο Τζέιμς Μίλνερ έχει με διαφορά το βαρύτερο βιογραφικό στο ρόστερ της Μπράιτον. Κι όμως.

Ήταν από τους λίγους, που έδειξε τεράστια κατανόηση και διάθεση, να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους, μετά το ματς απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.bnsports.gr