Η καλύτερη στιγμή του ΑΕΚ – Μπράιτον: Όλο το γήπεδο «χόρευε» το ίδιο σύνθημα! (vid)

Έχει σημασία που οι Άγγλοι δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν οι Έλληνες; Καμία. Και όμως, δεν σταμάτησαν να χορεύουν με το ίδιο σύνθημα. Υπέροχη στιγμή στο ΑΕΚ – Μπράιτον, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης και εν τέλει, τη μεγάλη νίκη των «γλάρων».



Η καλύτερη στιγμή του ΑΕΚ – Μπράιτον: Όλο το γήπεδο «χόρευε» το ίδιο σύνθημα! (vid)

Μία πολύ μεγάλη πρόκριση κατάφερε να «κλειδώσει» στην Αθήνα η Μπράιτον, η οποία επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στην OPAP Arena και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην επόμενη φάση του Europa League.

Το πέναλτι του Ζοάο Πέδρο ήταν αρκετό και κάπως έτσι, οι «γλάροι» συνεχίζουν στον θεσμό, έχοντας βιώσει μία πολύ όμορφη εμπειρία στην Αθήνα, η οποία οφείλεται προφανώς και στους Έλληνες, οι οποίοι υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ταξιδιώτες.

Έβγαλαν μαζί φωτογραφίες, η ΑΕΚ φρόντισε να ανταποδώσει ιδανικά στην Μπράιτον την υπέροχη φιλοξενία στην Αγγλία, και άπαντες ήταν ικανοποιημένοι. Όσον αφορά την κορυφαία στιγμή του ματς; Δεν είναι αγωνιστική.

Απεναντίας, αφορά τα συνθήματα των οπαδών της «Ένωσης», πριν από την έναρξη του ματς, με το «Free from desire» να παίζει στα μεγάφωνα του γηπέδου, τους φίλους της ΑΕΚ να το προσαρμόζουν στα ελληνικά δεδομένα, αυτούς της Μπράιτον να μην καταλαβαίνουν, αλλά να μην σταματούν να χορεύουν. Επικό…

@albiontok BOTH OF US LOVE FREE FROM DESIRE 😂💙 #BRIGHTON #BHAFC #AEK #aekathens ♬ original sound - Albiontok

Δημήτρης Μανάκος