Η Μπράιτον ήρθε στην Αθήνα για να… κερδίσει και ο Ντε Τζέρμπι παίρνει «ρίσκο» με τον Μιτόμα!

Δείτε τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ, 40 λεπτά πριν τη σέντρα της συνάντησης.



Η Μπράιτον ήρθε στην Αθήνα για να… κερδίσει και ο Ντε Τζέρμπι παίρνει «ρίσκο» με τον Μιτόμα!

Πρόκειται δεδομένα για το πιο κομβικό ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα, αν κερδίσει η Μπράιτον εξασφαλίζει την πρόκρισή της και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι φρόντισε να το αναδείξει με τις δηλώσεις του.

Μίλησε στην COSMOTE TV, 40 λεπτά πριν την έναρξη της συνάντησης, ξεκαθάρισε πως για να φύγουν με το «διπλό» από την Ελλάδα οι «γλάροι», θα πρέπει να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Κάορου Μιτόμα.

Όλοι ξαφνιάστηκαν με την επιλογή του, αλλά ο Ιάπωνας μοιάζει καλύτερα, με τον Ντε Τζέρμπι πάντως να ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήθελε να πάρει ρίσκο, αλλά συζητάμε για ένα ματς… ειδικών καταστάσεων.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Ιταλού προπονητή:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα, το ίδιο βιώνουμε και στην Premier League. Έχουμε όμως έρθει για να κερδίσουμε και για να συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι.

Ο Μιτόμα είναι από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες. Προφανώς και θέλουμε να παίζει σε κάθε ματς, αλλά είναι αδύνατον. Δεν πήραμε ακριβώς… ρίσκο σήμερα, είναι διαθέσιμος και θέλουμε να παίξει σε ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού!»

Δημήτρης Μανάκος