Ο Σάκα κοιμήθηκε... σαν μικρό παιδί πριν την πρεμιέρα του και τώρα διαπρέπει! (vid)

Είχε παραδεχθεί πως η μητέρα του τον ανάγκασε να κοιμηθεί νωρίς, πριν από την πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ίσως αυτό να ήταν... μαγικό. Γιατί από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Μπουκάγιο Σάκα στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση, έχει μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε 5 αγωνιστικές, από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο τουρνουά!



Ο Σάκα κοιμήθηκε... σαν μικρό παιδί πριν την πρεμιέρα του και τώρα διαπρέπει! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός της Άρσεναλ κατάφερε και στο τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του στη φάση των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, να βρει δίχτυα, αλλά και να ετοιμάσει γκολ για κάποιον συμπαίκτη του.

Το έκανε και απέναντι στη Λανς, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ, το είχε καταφέρει και με τις Σεβίλλη και Αϊντχόφεν, όταν εκείνες επισκέφθηκαν το «Έμιρεϊτς».

Έχοντας να επιδείξει 4 ασίστ και 3 δικά του τέρματα, έχει συμμετοχή σε 7 γκολ για την Άρσεναλ σε 5 αγωνιστικές στους ομίλους. Στην παρθενική του χρονιά στη διοργάνωση. Και μάλλον η μαμά του και η πίεσή της για να τον στείλει για ύπνο πριν από την πρεμιέρα του στ' αστέρια, να έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

«Δεν ξέρω γιατί το είπα, δεν έγινε...» είπε ο Σάκα προσπαθώντας ν' αποφύγει τη ντροπή που του προκάλεσε η παρουσιάστρια στο flash interview λίγο μετά το 6-0 επί της Λανς.

Εκείνη του θύμισε την ιστορία που ο ίδιος είχε πει, με την μητέρα του και τον ύπνο πριν από το πρώτο του ματς στ' αστέρια και αφού πρώτα σχολίασε πως: «Ήξερα ότι θα το ξαναφέρεις μπροστά...», επιχείρησε μάταια να το διαψεύσει!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης