Σαν να ήταν 1-0: Ο πανηγυρισμός του Γκάμπριελ τα λέει όλα για την Άρσεναλ! (vid)

Ήθελε το clean sheet για να γίνει ακόμα πιο γλυκιά η πρόκριση και η κορυφή. Και μπορεί το σκορ να ήταν ήδη στο 6-0, αλλά εκείνος δεν χαλάρωσε ούτε στιγμή. Το ξέσπασμα του Γκάμπριελ για ένα stop σε αντίπαλο στις καθυστερήσεις του ματς με τη Λανς, λέει πολλά για την νοοτροπία που έχουν πλέον οι «κανονιέρηδες».  



Σαν να ήταν 1-0: Ο πανηγυρισμός του Γκάμπριελ τα λέει όλα για την Άρσεναλ! (vid)

Οι Λονδρέζοι ξέσπασαν απέναντι στους Γάλλους, πέτυχαν πέντε τέρματα από το πρώτο ημίχρονο, έγραψαν ιστορία με την επίδοση αυτή και τελικά έφτασαν μέχρι τα 6 γκολ το βράδυ της Τετάρτης στο «Έμιρεϊτς».

Η Άρσεναλ έγινε η πρώτη ομάδα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ στο πρώτο μέρος αναμέτρησης για το Τσάμπιονς Λιγκ και η πρώτη αγγλική ομάδα με αβαντάζ πέντε τερμάτων από τα πρώτα 45'.

Όλη τη δουλειά που έκαναν οι επιθετικοί, τη στήριξε απόλυτα η άμυνα, με τον Γκάμπριελ να πεισμώνει και να μην επιτρέπει να περάσει τίποτα προς την εστία του Ράγια!

Στις καθυστερήσεις σταμάτησε μια... απόπειρα για τελική από τους αντιπάλους και το πανηγύρισε σαν να ήταν το σκορ απλά στο 1-0 και απέτρεψε κλασσική ευκαιρία για γκολ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης