Πιτσιρικάδες που ήταν αγέννητοι στα εγκαίνια του «Έμιρεϊτς», έζησαν τ' όνειρο!

Ο Μικέλ Αρτέτα τούς κάλεσε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λανς. Και έμειναν να τσιμπιούνται το βράδυ της Τετάρτης, για να καταλάβουν ότι έζησαν πραγματικά τ' όνειρο! Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές έγραψαν ιστορία με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το «Έμιρεϊτς» είναι... πιο παλιό από εκείνους!  



Πιτσιρικάδες που ήταν αγέννητοι στα εγκαίνια του «Έμιρεϊτς», έζησαν τ' όνειρο!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να σκεφτούμε πώς θα μπορούσαν να νιώθουν. Ναι μεν όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνεις εντός αυτού, ξέρεις ότι θα φτάσει η μέρα που θα βρεθείς στην πιο κεντρική και λαμπερή σκηνή του αθλήματος. Ωστόσο, δεν μπορείς ποτέ να είσαι έτοιμος γι' αυτό, όταν πραγματικά η μοίρα φέρει μπροστά σου την πρώτη σου μεγάλη ευκαιρία.

Ο 16χρονος Ίθαν Νουανέρι και ο 17χρονος Μάιλς Λιούις – Σκέλι, ήταν ανάμεσα στους αναπληρωματικούς της Άρσεναλ για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λανς, στο «Έμιρεϊτς». Μπορεί να μη χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή τους, όμως, κάθισαν δίπλα – δίπλα και φρόντισαν να το ζήσουν στο έπακρο.

Δίχως να το καταλάβουν, έμειναν στην ιστορία του κλαμπ της πρωτεύουσας! Ο λόγος; Αμφότεροι ήταν αγέννητοι όταν η νυν έδρα των «κανονιέρηδων» άνοιξε τις πύλες της για τον κόσμο, τον Ιούλιο του 2006 και υποδέχθηκε την ομάδα μετά τη μετακόμιση από το «Χάιμπουρι»! Και τώρα βρίσκονταν εκεί ως μέλη του ρόστερ, απόλυτα έτοιμοι και διαθέσιμοι να προσφέρουν στον κόουτς και το κλαμπ! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης