Θα περάσει δύσκολα η Γιουνάιτεντ – «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο»!

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν φροντίσει να διαμηνύσουν πως η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρομερά εχθρικό κλίμα απόψε, με τα γκρουπ των οργανωμένων υποστηρικτών του τουρκικού κλαμπ να στέλνουν το μήνυμα: «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο μαζί με την ομάδα»!  



Θα περάσει δύσκολα η Γιουνάιτεντ – «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο»!

Αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Γαλατά. Τόσο απλό και σαφές.

Ο Τεν Χαγκ θα πρέπει να ευχηθεί οι επιθετικοί του μετά το 3-0 επί της Έβερτον να έχουν πάρει φόρα και φυσικά η άμυνα να στηρίξει το έργο της γραμμής κρούσης κι όχι να το αδικήσει.

Οι Τούρκοι που επίσης ακόμα διεκδικούν την παρουσία τους στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, θέλουν να... λυγίσουν τους «κόκκινους διαβόλους» πριν καν κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι. Με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο.

«Απαγορεύονται τα κινητά και τα social media στις εξέδρες. 90 λεπτά έντονη στήριξη. Πάμε σε πόλεμο μαζί με την ομάδα μας» είναι το μήνυμα των οπαδών για την αποψινή αναμέτρηση...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης