Μετά τον σάλο, ο VAR του Παρί – Νιούκαστλ δεν θα βρεθεί στο αποψινό Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ (vid)

Το SkySports μετέδωσε πως ο VAR της αναμέτρησης της Παρί με τη Νιούκαστλ, έπειτα από την αδυναμία του να λάβει τη σωστή απόφαση για το χέρι του Λιβραμέντο, αντικαταστάθηκε για το αποψινό παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ στο Σαν Σεμπαστιάν.  



Μετά τον σάλο, ο VAR του Παρί – Νιούκαστλ δεν θα βρεθεί στο αποψινό Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ (vid)

Είναι λογικό μετά απ' ό,τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι, ο Τόμας Κβιατκόβσκι να έχει γίνει... κόκκινο πανί για ομάδες και οπαδούς. Παρά το γεγονός πως τσέκαρε τη φάση με το χέρι του Λιβραμέντο στο 90' + 6', δεν θέλησε να πάρει την ορθή απόφαση και να υποδείξει να συνεχιστεί το ματς δίχως πέναλτι, συστήνοντας στον ρέφερι να το δει στο On-field review.

Το λάθος επιβαρύνει και τους δύο πλέον, με την Παρί να έχει ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα στο 90' + 8' και τις «καρακάξες» να χάνουν δυο τρομερά πολύτιμους βαθμούς για την πρόκριση με το τελικό 1-1.

Έπειτα από αυτή την ιστορία, φαίνεται πως ο VAR του ματς στο «Παρκ ντε Πρενς» δεν θα βρεθεί στο παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ στο «Σαν Σεμπαστιάν», όπως είχε αρχικά οριστεί. Θα υπάρξει αντικατάστασή του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης