«Σάλος» στην Αγγλία: Το Sky Sports δεν έπαιξε συνέντευξη του δημάρχου του Μάντσεστερ, γιατί επέκρινε την τιμωρία της Έβερτον!

Είναι οπαδός της Έβερτον, ονομάζεται Άντι Μπέρναμ, έδωσε συνέντευξη για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία το Sky Sports δεν προέβαλε ποτέ! Kαι εν συνεχεία, παρατήρησε πως τα συνθήματα των οπαδών των «ζαχαρωτών» στο «Γκούντισον Παρκ» δεν ακούγονταν, καθώς ο ήχος είχε απομονωθεί, αποκλειστικά στη μετάδοση. «Σάλος» στην Αγγλία, «δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν τη φωνή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του Μάντσεστερ!  



«Σάλος» στην Αγγλία: Το Sky Sports δεν έπαιξε συνέντευξη του δημάρχου του Μάντσεστερ, γιατί επέκρινε την τιμωρία της Έβερτον!

Όλα ξεκίνησαν από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους φίλους των «ζαχαρωτών» να έχουν αποφασίσει να καταστήσουν ξεκάθαρη την αντίθεσή τους προς την Premier League, για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους, με την αφαίρεση 10 βαθμών.

Συγκεντρώθηκαν έξω από το «Γκούντισον Παρκ», σήκωσαν κόκκινες κάρτες προς τη Λίγκα, γράφοντας δίπλα τη λέξη «corrupt», για να αναδείξουν πως υπάρχει διαφθορά εντός αυτής, ενώ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, χρηματοδότησαν ένα αεροπλάνο, για να σηκωθεί και να περάσει το ίδιο μήνυμα.

Όλα αυτά δεν προβλήθηκαν στον «αέρα» του Sky Sports, πράγμα που προκάλεσε διαμαρτυρίες, αλλά το ακόμη χειρότερο σκηνικό, αφορά έναν οπαδό της Έβερτον, με εισιτήριο διαρκείας, ο οποίος τυχαίνει να είναι και δήμαρχος του Μάντσεστερ, τον Άντι Μπέρναμ.

Θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι βιώνει η ομάδα του, παραχώρησε μία συνέντευξη και αυτή επίσης δεν «έπαιξε» στο Sky Sports, με υψηλά στελέχη του καναλιού να αναφέρουν πως ο λόγος έγκειται στον θάνατο του Τέρι Βέναμπλς.

Ουδείς πείστηκε από αυτό το επιχείρημα, ενώ ο Άντι Μπέρναμ υποστήριξε με ανάρτησή του, πως τα συνθήματα εντός του «Γκούντισον Παρκ», επίσης δεν γινόντουσαν αντιληπτά κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης, καθώς το Sky Sports χαμήλωνε τον ήχο του γηπέδου.

Για τον λόγο αυτόν, εκείνος δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό, με τους φίλους της Έβερτον να μην ακούγονται. Νομίζω πως υπάρχει σοβαρό ζήτημαΜας έχουν αφαιρέσει βαθμούς. Δεν μπορούν να μας αφαιρούν και το δικαίωμα να μιλάμε όμως…»

Δημήτρης Μανάκος