Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για Ποστέκογλου και Τότεναμ: Έξω για 10 εβδομάδες ο Μπεντανκούρ!

Άσχημα νέα για την Τότεναμ και τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τον Ροντρίγκο Μπεντανκούν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 εβδομάδες και να επιστρέφει μετά την αλλαγή του ημερολογιακού έτους. Χτύπησε από μαρκάρισμα του Μάτι Κας, τα προβλήματα του… Νοεμβρίου καλά κρατούν για τους Λονδρέζους.



Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για Ποστέκογλου και Τότεναμ: Έξω για 10 εβδομάδες ο Μπεντανκούρ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται ο Νοέμβριος για τον Άγγελο Ποστέκογλου και την Τότεναμ, με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή να ηττάται για πρώτη φορά μετά από 50+ αναμετρήσεις εντός έδρας, σε τρεις διαφορετικές ομάδες, την ιστορία να επαναλαμβάνεται και στο ματς με την Άστον Βίλα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η απώλεια να είναι μεγαλύτερη από απλώς τρεις βαθμούς.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με το σκορ στο 2-1 και σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, για τις επόμενες 10 εβδομάδες.

Έχει υποστεί σοβαρό ζήτημα στον αστράγαλό του και αν οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, θα τον δούμε και πάλι στις αρχές του 2024. Μέχρι τότε, η Τότεναμ θα πρέπει να μάθει να επιβιώνει χωρίς αυτόν, όπως συνέβη και στο φινάλε της περσινής Premier League.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ο εξαιρετικός μέσος των «spurs», χτύπησε από μαρκάρισμα του Μάτι Κας, που γενικώς να συνηθίζει να παίζει πολύ δυνατά, σε συναντήσεις με το Big 6.

Δημήτρης Μανάκος