Οι Invincibles είχαν αδυναμία και την αποκάλυψε ο Λιούνγκμπεργκ! (vid)

Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ αποκάλυψε την μεγαλύτερη αδυναμία της Άρσεναλ των Invincibles, αφού εκείνος τη βίωσε με το παραπάνω όταν έφευγε μόνος από τη δεξιά πλευρά και έπρεπε να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ...  



Οι Invincibles είχαν αδυναμία και την αποκάλυψε ο Λιούνγκμπεργκ! (vid)

Το γεγονός πως κατέκτησαν το πρωτάθλημα δίχως ήττα και ουδείς άλλος το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, ασφαλώς έχει καταγραφεί στην ιστορία. Είναι αναλλοίωτο, αδιαμφισβήτητο και αποτελεί ορόσημο για ολόκληρη τη Λίγκα.

Ωστόσο, όσοι έζησαν από μέσα εκείνη την υπερομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, γνωρίζουν και όσα δεν πήγαιναν καλά. Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ αποκάλυψε την αδυναμία που εκείνος θεωρούσε τη μεγαλύτερη απ' όλες στους Invincibles.

«Έβγαινα μόνος μου από δεξιά και ο φουλ μπακ δεν ερχόταν να πιέσει. Και όλοι έλεγαν “άντε, βγάλε τη σέντρα”. Οι δικοί μας επιθετικοί δεν ήταν οι καλύτεροι στον αέρα και δεν μπορούσαμε να φανούμε απειλητικοί.

Η Τσέλσι, για παράδειγμα, είχε τους Τέρι και Καρβάλιο στα στόπερ, αλλά περίμενε όλη η αμυντική τετράδα της εντός περιοχής.

Εμείς δεν σηκώναμε την μπάλα στον αέρα. Δεν ήταν ανάμεσα στα δυνατά μου στοιχεία η σέντρα. Θα βρισκόμουν σε θέσεις που θα μπορούσα να κάνω γύρισμα, αλλά πάντοτε κρατούσαμε την μπάλα στο έδαφος...» είπε ο παλαίμαχος Σουηδός εξτρέμ στο... σεμινάριο του SkySports.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης