Απίθανο «ντόμινο»: Αν η Νότιγχαμ απολύσει τον Κούπερ, διώχνει και η Πάλας τον Χότζον!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φημολογείται πως σκέφτεται να απολύσει τον Στιβ Κούπερ και αν αυτό συμβεί, η Κρίσταλ Πάλας θα χωρίσει τους δρόμους της με τον Ρόι Χότζον, για να πάρει τον νυν προπονητή των «κόκκινων»!  



Απίθανο «ντόμινο»: Αν η Νότιγχαμ απολύσει τον Κούπερ, διώχνει και η Πάλας τον Χότζον!

Και όμως, υφίσταται τέτοιο σενάριο, όσο ακραίο και αν ακούγεται, με τους Άγγλους αισίως να επισημαίνουν πως η Νότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τον Στιβ Κούπερ.

Δεν είναι όμως αυτό το γεγονός που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, αλλά το ότι αν αυτό συμβεί, η Κρίσταλ Πάλας θα απολύσει και εκείνη τον Ρόι Χότζον, παρότι ως στιγμής είναι ικανοποιημένη από το έργο του.

Συγκεκριμένα, φημολογείται πως οι «κόκκινοι» είναι δυσαρεστημένοι από τον Κούπερ, μετά την ήττα από την Μπράιτον με 3-2 στο «Σίτι Γκράουντ», σε ένα ματς που αγωνίστηκαν και με παίκτη περισσότερο για 20 λεπτά.

Αν αυτό συμβεί, οι «αετοί» θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική, καθώς θα ήθελαν να δουν στο «τιμόνι» της τεχνικής τους ηγεσίας, τον Στιβ Κούπερ. Μοιάζει σαν η μία ιστορία να επηρεάζει άμεσα την άλλη και μένει να δούμε αν πράγματι θα έχουμε εξελίξεις ή απλώς πρόκειται για ένα σενάριο που δεν θα επιβεβαιωθεί.

Δημήτρης Μανάκος