Η Γουλβς φωνάζει ξανά, ο Ο’ Νιλ θυμήθηκε τη… Γιουνάιτεντ και ζητά επτά βαθμούς παραπάνω! (vid)

Και άλλο λάθος κατά της Γουλβς. Ακόμη μία στιγμή, που οι «λύκοι» διαμαρτύρονται και τάσσονται κατά του VAR. Αγανάκτησε ο Γκάρι Ο’ Νιλ, επισήμανε πως ο διαιτητής παραδέχθηκε το λάθος του, θυμήθηκε όσα έγιναν στο «Ολντ Τράφορντ», και πιστεύει πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει επτά βαθμούς περισσότερους!



Η Γουλβς φωνάζει ξανά, ο Ο’ Νιλ θυμήθηκε τη… Γιουνάιτεντ και ζητά επτά βαθμούς παραπάνω! (vid)

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία που είχε η Γουλβς στο φινάλε της 13ης αγωνιστικής απέναντι στη Φούλαμ, διέθετε ο Γκάρι Ο’ Νιλ, με τον προπονητή των «λύκων» να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Για ποιο πράγμα διαμαρτύρεται θα αναρωτηθεί κανείς και θα έχει δίκιο. Η πρώτη φάση που ζήτησε επανεξέταση, είναι το πέναλτι με το οποίο ο Γουίλιαν έκανε το 2-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με το ριπλέι να μοιάζει να δικαιώνει τον προπονητή των «λύκων».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως ο ρέφερι, Michael Salisbury,  του είπε μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως ενδεχομένως έχει δίκιο και πως θα έπρεπε να ανατρέξει στον VAR, προκειμένου να εξετάσει αν το σφύριγμά του είναι σωστό.

Εν συνεχεία, ο Ο’ Νιλ θυμήθηκε στις δηλώσεις του τον Αντρέ Ονάνα και όσα έλαβαν χώρα στην 1η αγωνιστική της Premier League, στο «Ολντ Τράφορντ», απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τότε, μας είχαν ζητήσει συγγνώμη, υπήρχε απογοήτευση, αλλά αυτό δεν βοηθά κανέναν. Και τότε, ο διαιτητής είχε παραδεχθεί πως είχε κάνει λάθος. Δεν το αξίζουμε αυτό. Υπάρχουν πολλές αποφάσεις διαιτητών σε βάρος μας και δίχως αυτές, θα είχαμε 22 βαθμούς, αντί για τους 15 που έχουμε τώρα. Η διαφορά είναι μεγάλη. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όλα αυτά, δεν μπορεί να είναι αποδεκτά! Νόμιζα ότι ο VAR βοηθάει, αλλά στην περίπτωσή μας, οι αποφάσεις είναι λανθασμένες. Πλέον, έχω φτάσει στο σημείο να τάσσομαι κατά του VAR

Δημήτρης Μανάκος