Με VAR και απόλυτο Γουίλιαν από την άσπρη βούλα, η Φούλαμ χαμογέλασε ξανά!

Η Φούλαμ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 1 μήνα και 20 μέρες, επικρατώντας 3-2 της Γουλβς! Δραματικό το φινάλε της αναμέτρησης με τον ρέφερι να βλέπει το On-field review μετά από σύσταση του VAR για να υποδείξει πέναλτι υπέρ των «cottagers»! Πρωταγωνιστής ο Γουίλιαν που ευστόχησε δις από την άσπρη βούλα (7x7 στο πρωτάθλημα) και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 90' + 4'! 



Με VAR και απόλυτο Γουίλιαν από την άσπρη βούλα, η Φούλαμ χαμογέλασε ξανά!

Αν ο κόσμος της Φούλαμ χρειαζόταν μια... τονωτική ένεση από την ομάδα το τελευταίο διάστημα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα μπήκαν με αυτή τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Και μόλις στο 7ο λεπτό δικαιώθηκαν απόλυτα, με τον Ρόμπινσον να κάνει το γύρισμα στον Ιγουόμπι κι εκείνος να γράφει το 1-0 στο «Craven Cottage»!

Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, όμως, ήταν θέμα χρόνου ν' αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα η Γουλβς. Κι αφού στο 14' ο Χι – Τσαν στόχευσε το δοκάρι, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.Ο Κούνια στο 22' με κεφαλιά από σέντρα του Μπέλεγκρεϊντ έκανε το 1-1, με τους «λύκους» να σκοράρουν για 12η διαδοχική αγωνιστική στη φετινή Πρέμιερ! Μονάχα στην πρεμιέρα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχαν βρει δίχτυα!

Οι δύο ομάδες είχαν μπροστά τους ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι που με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει μπορούσε να ευνοήσει οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Η Γουλβς στο 51ο λεπτό απέτυχε να εκμεταλλευτεί αντεπίθεση τριών εναντίον δύο κι αμέσως η Φούλαμ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι! Ο Γουίλιαν ευστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας τον Σα στην άλλη γωνία και οι «cottagers» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο ματς.

Πριν από αυτή την αναμέτρηση η ομάδα του Σίλβα είχε πάρει τρεις νίκες σε πέντε ματς που υπήρχε ισοπαλία στην ανάπαυλα και κατευθυνόταν προς ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίστοιχο τρόπο. Ξανά όμως, η Γουλβς στάθηκε εμπόδιο και στο 73' απάντησε με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Χι – Τσαν κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-2! Μάλιστα, με το 7ο τέρμα του σε 13 αγωνιστικές πρωταθλήματος, έχει ήδη ξεπεράσει τους περσινούς πρώτους σκόρερ της ομάδας στην Πρέμιερ, Ρούμπεν Νέβες και Ντάνι Ποντένσε (6)!

Με τον ίδιο τρόπο, αν και αρκετά πιο δραματικά, η Φούλαμ θα έπαιρνε όλους τους βαθμούς από το ματς. Ο Χάρι Γουίλσον ανετράπη από τον Ζοάο Γκόμες, ο VAR είπε στον διαιτητή να πάει στο On-field review να δει τη φάση, εκείνος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Γουίλιαν ευστόχησε ξανά για το τελικό 3-2 στο 90' + 4'! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Σίλβα στο πρωτάθλημα από τις 7 του Οκτώβρη, όταν τότε είχε επιβληθεί 3-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

Κώστας Ζάλιαρης