«Με 100 λίρες, παίρνω 36.000 και χάνω τη Λούτον;» Αδιανόητο στοίχημα που πήγε στον «κουβά»!

Τρομερή έμπνευση από έναν παίκτη στοιχήματος στην Αγγλία, ο οποίος έπιασε έξι παιχνίδια, «ξερά», δίχως διπλή ευκαιρία ή ποντάρισμα σε γκολ και έχασε μόνο ένα ματς. Τη Λούτον, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League, εντός έδρας. Αδιανόητο…



«Με 100 λίρες, παίρνω 36.000 και χάνω τη Λούτον;» Αδιανόητο στοίχημα που πήγε στον «κουβά»!

Απίστευτο και όμως αληθινό.  Το γνωρίζουμε πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς, να χάσει στοιχήματα με τον πιο τρελό τρόπο. Είναι δεδομένο, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, συμβαίνει ούτως ή άλλως.

Αλλά αυτό που βίωσε ένας Youtuber στην Αγγλία, είναι πραγματικά… αδιανόητο, καθώς είχε ποντάρει 100 λίρες σε επτά ματς της Premier League, έπιασε τα έξι, μεταξύ άλλων και το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχασε τη… Λούτον, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της, κέρδισε εντός έδρας στην Premier League!

Τι είχε ποντάρει λοιπόν; Ισοπαλία το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League, νίκη της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ, η οποία ήρθε στο φινάλε χάρη στον Χάβερτς, νίκη της Νιούκαστλ επί της Τσέλσι, «διπλό» της Μπράιτον επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, «διπλό» της Γουέστ Χαμ επί της Μπέρνλι και νίκη της Μπόρνμουθ σε βάρος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σημεία… δύσκολα, με την Μπράιτον να παίζει με παίκτη λιγότερο για 10 λεπτά, τη Γουέστ Χαμ να χάνει μέχρι και το 85ο λεπτό στο «Τερφ Μουρ», ενώ την Μπόρνμουθ να είναι λιγότερο… επίφοβη, καθώς «καθάρισε» το τρίποντο από το πρώτο μέρος.

Σε όσα αναφέραμε, βάλτε και το «διπλό» της Κρίσταλ Πάλας επί της Λούτον. Εκεί που οι «αετοί» ισοφάρισαν με την «γκολάρα» του Ολίσε, αλλά ο Μπράουν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, για να χάσει ο παίκτης του στοιχήματος… 36.000 λίρες!

Δημήτρης Μανάκος