Τότεναμ: Όχι απλά τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά όλες με ανατροπή!

Η Τότεναμ έκανε οδυνηρό χατ-τρικ από ήττες στη φετινή Πρέμιερ. Και δεν είναι μονάχα αυτό που γράφει το αποτέλεσμα κάθε αναμέτρησης, αλλά και ο τρόπος που διαμορφώθηκε. Τα «σπιρούνια»... πούλησαν προβάδισμα στο σκορ σε καθεμιά από τις αναμετρήσεις όπου φέτος έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο!  



Τότεναμ: Όχι απλά τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά όλες με ανατροπή!

Οι Λονδρέζοι του Ποστέκογλου, ναι μεν έχουν βρεθεί σε μια χρονική περίοδο όπου έχουν ν' αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες παικτών, ωστόσο, θα ήθελαν η επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά την τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες μέσα στο 2023, να έχει κάτι θετικό.

Κι αν το είχε στα πρώτα 22 λεπτά, τα πάντα άλλαξαν, για να φτάσει η Άστον Βίλα στη νίκη με το τελικό 2-1 στην πρωτεύουσα.

Η Τότεναμ έγινε το πρώτο κλαμπ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που μετά από 10 αγωνιστικές δίχως αρνητικό αποτέλεσμα, καταγράφει τρεις διαδοχικές ήττες αμέσως μετά από το εντυπωσιακό σερί.

Κάτι που κάνει ακόμα χειρότερη την παρούσα κατάσταση, είναι πως αυτές οι τρεις ήττες ήρθαν με ανατροπή από τον αντίπαλο! Κι αν το παιχνίδι με την Τσέλσι είχε ιδιαιτερότητες, λόγω των εννέα παικτών που απέμειναν να προσπαθούν κόντρα στους 11 των «μπλε», τα υπόλοιπα δυο ματς χάθηκαν με απίστευτο τρόπο.

Η Γουλβς γύρισε όλο το παιχνίδι στις καθυστερήσεις στο «Μολινό» πριν τη διακοπή, ενώ, η Βίλα έφυγε από το Tottenham Hotspur Stadium με όλους τους βαθμούς, με τον Σον να έχει τρία ακυρωθέντα τέρματα για οφσάιντ!

Κώστας Ζάλιαρης