Μήπως τον θέλετε για… φίλο σας; «Το κάνω κάθε εβδομάδα, ένιωθα ότι ο Χάβερτς έχει γκολ στο 89’!»

Απίστευτο και όμως αληθινό. Βρέθηκε άνθρωπος, φίλος της Άρσεναλ, ο οποίος κατάφερε να προβλέψει σωστά κάτι τρομερά συγκεκριμένο. Το ότι ο Κάι Χάβερτς θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του, απέναντι στην Μπρέντφορντ, με γκολ στο 89ο λεπτό. Ο Γερμανός το έμαθε, του πάτησε like και άπαντες ξαφνιαστήκαμε με τη νέα τοποθέτησή του!



Μήπως τον θέλετε για… φίλο σας; «Το κάνω κάθε εβδομάδα, ένιωθα ότι ο Χάβερτς έχει γκολ στο 89’!»

Το ματς βρίσκεται στο 0-0, η Άρσεναλ δυσκολεύεται πάρα πολύ στο «Κομιούνιτι» απέναντι στην Μπρέντφορντ και γνωρίζει πως οφείλει να καταφέρει να κερδίσει, για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ψάχνει το γκολ, το αναζητά και ρίχνει στο ματς τον Κάι Χάβερτς, στο 79’. Ευθύς αμέσως, ένας «άγνωστος» τύπος στο Twitter, αποφασίζει να κάνει τη δική του πρόβλεψη. Θα σκοράρει λέει ο Γερμανός και θα το κάνει στο 89ο λεπτό.

Περιττό να σας αναφέρουμε τι συνέβη. Προφανώς και ο Χάβερτς σκόραρε σε αυτό το λεπτό και κάπως έτσι, οι «κανονιέρηδες» πήραν τη νίκη, που τους ανεβάζει στην πρώτη θέση, με 30 βαθμούς.

Το ESPN τον παρατηρεί και ο Κάι Χάβερτς βλέπει το Tweet του. Του πατάει like, μαθαίνει για αυτόν. Ωστόσο, ο εν λόγω τύπος, δεν φαίνεται εντυπωσιασμένος και εν συνεχεία σχολιάζει ξανά:

«Αν με ξέρατε, θα γνωρίζατε πως το κάνω κάθε εβδομάδα», λέει χαρακτηριστικά. Μήπως να τον κάνουμε… φίλο μας;

Δημήτρης Μανάκος