Ο Μπουλούτ γίνεται… Κλοπ και η «ελληνική» Κάρντιφ τρελαίνει την Αγγλία! (vids)

Απίθανη νίκη της Κάρντιφ επί της Πρέστον με 2-1, τεράστιο «διπλό» στο 99ο λεπτό και έξαλλοι πανηγυρισμοί από την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ. Μιμείται τον Γιούργκεν Κλοπ ο Τούρκος προπονητής, βασικοί ξανά ο Δημήτρης Γούτας και ο Μανώλης Σιώπης.



Ο Μπουλούτ γίνεται… Κλοπ και η «ελληνική» Κάρντιφ τρελαίνει την Αγγλία! (vids)

Γνωρίζουμε όλοι τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κάρντιφ. Δεν είναι δεδομένα η ομάδα με τη μεγαλύτερη οικονομική άνεση στην Championship, είχε απαγόρευση μεταγραφών το καλοκαίρι, είδε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της, τον Άαρον Ράμσεϊ, να χτυπά, ενώ η σεζόν της δεν ξεκίνησε καλά, πετώντας αρκετούς βαθμούς στο φινάλε των αναμετρήσεών της.

Ακόμη και έτσι όμως, βρήκε τον τρόπο να ορθοποδήσει. Και παρά το γεγονός πως πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έχασε με ανατροπή από τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, αισίως φρόντισε να επανορθώσει, με μία δική της, απίθανη ανατροπή, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 95ο λεπτό.

Μετέβη στην έδρα της Πρέστον, έχανε με 1-0, αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, και πίεσε μέχρι το φινάλε τουλάχιστον για την ισοπαλία. Ισοφάρισε με τον Γκραντ στο 96ο λεπτό, με τον Μανώλη Σιώπη να έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και τον Δημήτρη Γούτα να εξακολουθεί να είναι στο γήπεδο, και τελικώς, κέρδισε στην τελευταία φάση του ματς.

Σέντρα, κεφαλιά ο Ούγκμπο και 2-1 για την «ελληνική» Κάρντιφ, που ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε «τροχιά» play – off.

Δείτε τον Ερόλ Μπουλούτ στο φινάλε. Δεν σταματούσε να πανηγυρίσει και να αγκαλιάζει τους παίκτες του. Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε προς τον κόσμο και θύμισε – και πάλι – έντονα τον Γιούργκεν Κλοπ!

Δημήτρης Μανάκος