Η Λορέν Τζέιμς σε... Μέσι mode με μαγική ασίστ στην Κερ! (vid)

Αν τα δικά της κατορθώματα τα είχε κάνει ο Μέσι, ο Κριστιάνο ή οποιοσδήποτε άλλος με τεράστιο αντίκτυπο, θα είχε γίνει χαμός. Κι όμως, η Λορέν Τζέιμς απέδειξε ξανά στο ματς της Τσέλσι με την Paris FC πως αυτή τη στιγμή είναι μια από τις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες, μαζί και με την Σαμ Κερ που αντίστοιχα πέτυχε χατ-τρικ στην αναμέτρηση της Πέμπτης.  



Η Λορέν Τζέιμς σε... Μέσι mode με μαγική ασίστ στην Κερ! (vid)

Οι «μπλε» της Έμα Χέις, από τη στγμή που εκείνη ανακοίνωσε ότι στο φινάλε της σεζόν θα ρίξει τους τίτλους τέλους της απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας της στο γυναικείο τμήμα της Τσέλσι, έχουν πατήσει με δύναμη το γκάζι.

Η Σαμ Κερ και η Λορέν Τζέιμς είναι δυο από τις πιο μεγάλες πρωταγωνίστριες και έκαναν ξανά πράγματα και θαύματα το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Paris FC.

Η αδερφή του αρχηγού του ανδρικού τμήματος του συλλόγου, «είδε» και έβγαλε ασίστ σε χώρο που «μελέτησε» η Κερ, με το «σερβίρισμα» αυτό να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχη δημιουργία από τους Μέσι και Κριστιάνο!

Όσο για την σκόρερ, εκείνη έφτασε στο χατ-τρικ και ένα από αυτά τα γκολ ήταν λόμπα εν κινήσει, υπό πίεση, αλλά με απόλυτη επιτυχία!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης