Ο Νούνιες σκοράρει, ο Σουάρες καμαρώνει: «Να τον στηρίξουμε και να τον χαρούμε»! (vid)

Άλλα δυο τέρματα πέτυχε ο Ντάργουιν Νούνιες με τη φανέλα της Ουρουγουάης και κάνει περήφανο τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του νυν φορ της Λίβερπουλ. Συμμετοχή σε 21 γκολ για τον διεθνή επιθετικό των «κόκκινων» και είναι ακόμα Νοέμβρης!  



Ο Νούνιες σκοράρει, ο Σουάρες καμαρώνει: «Να τον στηρίξουμε και να τον χαρούμε»! (vid)

Ούτε η Βολιβία ξέφυγε από τον τρομερό Νούνιες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή να βρίσκει δυο φορές το δρόμο προς τ' αντίπαλα δίχτυα, για να συνεισφέρει στη διαμόρφωση του 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.

Ο Λουίς Σουάρες χειροκροτούσε τον συμπατριώτη του και τον θαύμαζε έξω από τη γραμμή του πλάγιου άουτ, μέχρι να περάσει κι εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Ο εκ των σπουδαιότερων επιθετικών που πέρασαν ποτέ από το «Άνφιλντ» έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Ντάργουιν, τον οποίο χαρακτήρισε ένα από τα «καλύτερα 9άρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που πρέπει να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε».

Ο Νούνιες είναι πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, με 5 τέρματα σε 6 ματς. Συνολικά σε 23 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο και με την εθνική ομάδα έχει 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ, στη «σελέστε» μετράει 5 τέρματα και 3 ασίστ στην εποχή του Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης