Προπονούνται κανονικά οι Ενκουνκού και Λάβια!

Σαν δυο νέες μεταγραφές θα εμφανιστούν οι Ενκουνκού και Λάβια στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τις προσεχείς ημέρες, με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για το φινάλε των προκριματικών του Euro 2024! Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν παίξει καθόλου για την Τσέλσι τη φετινή σεζόν και οι «μπλε» τους περιμένουν πως και πως!  



Προπονούνται κανονικά οι Ενκουνκού και Λάβια!

Ο Γάλλος επιθετικός στάθηκε τρομερά άτυχος τους τελευταίους μήνες, αφού, πέραν του ότι έχασε το Μουντιάλ του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβρη, τραυματίστηκε και στην προετοιμασία της Τσέλσι το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός για μερικούς μήνες.

Τώρα πλέον φορτσάρει και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος για να μπει στις επιλογές του Ποτσετίνο για την γραμμή κρούσης.

Ο Λάβια αποτέλεσε επένδυση για το μέλλον στη μεσαία γραμμή των «μπλε», ωστόσο, ήταν τρομερά ανέτοιμος και οι άνθρωποι της νέας του ομάδας επέλεξαν να τον προφυλάξουν. Τώρα πια προπονείται κανονικά και αυτός θ' αποτελέσει ακόμα μια εσωτερική μεταγραφή για το κλαμπ της πρωτεύουσας.

Κώστας Ζάλιαρης