Παράνοια για Κέιν, καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του!

Η Μπάγερν Μονάχου δικαιώνεται και στο γήπεδο, αλλά και στο εμπορικό κομμάτι με την απόκτηση του Χάρι Κέιν, αφού, ο Άγγλος στράικερ σκοράρει ακατάπαυστα και η φανέλα του πουλάει σαν τρελή στην μπουτίκ των Βαυαρών.  



Παράνοια για Κέιν, καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, δείχνει να έχει πάρει την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του με την μετακίνηση στο Μόναχο από το φετινό καλοκαίρι.

Έχει ήδη ξεπεράσει τα τέρματα των κορυφαίων σκόρερ της περασμένης σεζόν στην Bundesliga κι είναι ακόμα Νοέμβρης! Ο Κέιν χαίρεται το νέο κεφάλαιο της διαδρομής του στα γήπεδα, έχει ξεφύγει από την αρνητική κριτική και τα συνεχή «βέλη» του αγγλικού Τύπου και φαίνεται ότι περνάει πολύ καλά επί γερμανικού εδάφους.

Ναι μεν θα ήθελε να βιώνει από κοντά τις αλλαγές που έχει επιφέρει στην Τότεναμ ο Ποστέκογλου, όμως, εκείνος διαπρέπει στην Μπάγερν. Τα γκολ του δεν έχουν σταματημό και ο κόσμος ενθουσιάζεται τόσο που το κλαμπ του Μονάχου... τρίβει τα χέρια του με όσα παρουσιάζονται στα οικονομικά στοιχεία του εμπορικού τμήματος.

To «Kicker» αναφέρει πως γίνονται προβλέψεις πως ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα σημειωθεί ρεκόρ πωλήσεων σε φανέλα ποδοσφαιριστή στα χρονικά της ομάδας, ενώ, οι εκτιμήσεις είναι τέτοιες που κάνουν λόγο για διάθεση 1.000 κομματιών μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης