Απίθανο: Πρώτοι για 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, επέστρεψε η Ισπανία! (vid)

Στην κορυφή του πρώτου ομίλου βρέθηκαν για… 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, με την Ισπανία να σκοράρει την ίδια στιγμή και να ανακτά εκείνη το προβάδισμα.



Απίθανο: Πρώτοι για 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, επέστρεψε η Ισπανία! (vid)

Είναι επικό αν το σκεφτεί κανείς. Και οι δύο ομάδες, μπήκαν στα αποδυτήρια με ένα δεδομένο. Πως αν η Σκωτία κερδίσει τη Νορβηγία και η Ισπανία δεν κάνει το ίδιο απέναντι στη Γεωργία, τότε η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα τερματίσει πρώτη τον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν τα ματς παρέμεναν ως είχαν, δηλαδή στο 2-2 η Σκωτία και στο 1-1 η Ισπανία, η «φούρια ρόχα» θα ήταν εκείνη που θα προκρινόταν ως καλύτερη ομάδα του γκρουπ, στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη Σκωτία να ακολουθεί.

Συνέβη όμως το εξής… απίθανο. Η Σκωτία σκόραρε στο 61ο λεπτό επί της Νορβηγίας. Έκανε το ματς 3-2 με τον Άρμστρονγκ και το… πίστεψε. Η χαρά της όμως κράτησε για 30 δευτερόλεπτα. Διότι την ίδια στιγμή, στο 55’ του ματς στην Ισπανία, η ομάδα του Ρόδρι βρήκε επίσης γκολ. Ο Φεράν Τόρες έκανε το 2-1 και οι Ισπανοί οδεύουν στην πρωτιά, όντες στο +2 – αυτή τη στιγμή – από την αντίπαλό τους!

Δημήτρης Μανάκος