«Μέχρι το 2025 θα εξετάζουμε τη Μάντσεστερ Σίτι» - Η απόφαση της… ίδιας επιτροπής και οι «ποινές»!

Θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε κάτι νεότερο για την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι. Η εξέταση για τις 115 παραβιάσεις κανονισμών θα διαρκέσει σχεδόν δύο χρόνια. Ποιος αποφασίζει και ποιες είναι οι πιθανές ποινές; Διαβάστε και θα καταλάβετε!



 «Μέχρι το 2025 θα εξετάζουμε τη Μάντσεστερ Σίτι» - Η απόφαση της… ίδιας επιτροπής και οι «ποινές»!

Όλοι ρωτούν για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι θεωρούν πως οι «πολίτες» θα πρέπει να τιμωρηθούν άμεσα για τις παραβιάσεις των κανονισμών, στις οποίες έχουν υποπέσει από το 2009 μέχρι και το 2018.

Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, από τη στιγμή που συζητάμε για 115 παραβιάσεις και όχι για μία, όπως συνέβη με την Έβερτον, το ζήτημα είναι πολύ πιο περίπλοκο.

Και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε περίπου δύο χρόνια, προκειμένου να μάθουμε αν όλα αυτά ισχύουν και ποια θα είναι η τελική απόφαση της Premier League. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως τα δεδομένα είναι δύο.

Αρχικά, θα υπάρξει μία ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ίδια επιτροπή που κλήθηκε να πάρει απόφαση και για την περίπτωση της Έβερτον. Παράλληλα, η ποινή που θεωρείται πως θα απασχολήσει την επιτροπή, αφορά μείωση στην βαθμολογία. Πόσοι άραγε μπορεί να είναι οι βαθμοί; Από 30 μέχρι 50 ή ο υποβιβασμός αρκετών κατηγοριών, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τη National League!

Δημήτρης Μανάκος