Τζέιμς για Τιάγκο Σίλβα: «Σ' εκείνον πηγαίνω όταν έχω αμφιβολίες ή θέλω συμβουλές»

Ο Ρις Τζέιμς έχει το καλύτερο πρότυπο δίπλα του για να βελτιωθεί και να μάθει ακόμα περισσότερα ηγετικά στοιχεία στην Τσέλσι, τονίζοντας πως ο Τιάγκο Σίλβα είναι πάντοτε δίπλα του και έτοιμος να τον ακούσει όταν χρειάζεται συμβουλές. 



Τζέιμς για Τιάγκο Σίλβα: «Σ' εκείνον πηγαίνω όταν έχω αμφιβολίες ή θέλω συμβουλές»

Ο Άγγλος μπακ των «μπλε» και νέος αρχηγός της ομάδας, βιώνει την υπέρτατη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μεγαλώσει και γαλουχηθεί σε ένα κλαμπ, φτάνοντας ν' αποτελεί πλέον τον αρχηγό και να φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. 

Κι όμως, ο Τζέιμς τα τελευταία χρόνια έχει πιέσει τόσο τον εαυτό του και αδιαφορούσε για τα σημάδια που εμφανίζονταν, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και να δώσει μάχη και στο πνευματικό κομμάτι. «Πλέον ακούω περισσότερο το σώμα μου και αισθάνομαι τη δύναμή μου να επανέρχεται στο καλύτερο επίπεδο» σχολίασε ο διεθνής αμυντικός, που όμως, θέλησε να σταθεί περισσότερο στον Τιάγκο Σίλβα. 

Ο Βραζιλιάνος με τις εμπειρίες του και τον τρομερό χαρακτήρα του, συμπεριφέρεται ως «ποδοσφαιρικός πατέρας» του Ρις Τζέιμς, με τον τελευταίο να λέει: «Είναι ο άνθρωπος στον οποίο πηγαίνω κάθε φορά, όταν έχω αμφιβολίες για πράγματα ή όταν θέλω ν' ακούσω συμβουλές. Τον έχω πραγματικά σαν πατέρα μου. Δεν ξέρω τι σόι αρχηγός είμαι μέχρι στιγμής, αλλά το απολαμβάνω και δουλεύω πολύ για να φτάσω εκεί που πρέπει». 

Κώστας Ζάλιαρης