Δώσε στον Ζιρού ευκαιρία για γκολ, να την κάνει... έργο τέχνης! (vid)

Τρεξίματα, διαγώνια σουτ, συμμετοχή στις φάσεις, παιχνίδι σαν εκείνα που έκανε πιτσιρικάς... Ο Ζιρού δεν διανύει απλά μια δεύτερη (ίσως και τρίτη) νιότη, αλλά απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και στο ματς της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ έβαλε την υπογραφή του πιο εντυπωσιακά απ' όλους, με το ανάποδο ψαλίδι για το απόλυτο ρεκόρ! 



Δώσε στον Ζιρού ευκαιρία για γκολ, να την κάνει... έργο τέχνης! (vid)

Ο άλλοτε φορ των Τσέλσι και Άρσεναλ είναι από τους πιο συμπαθητικούς ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο στερέωμα και από εκείνους που μπορεί εύκολα κάποιος να πει ότι ο χρόνος που περνάει από πάνω του, μάλλον δεν τον αγγίζει καθόλου. 

Όσο περνάει ο καιρός, μπορεί ο αριθμός της ηλικίας του να παίρνει συνεχώς την ανηφόρα, όμως, η συμπεριφορά του Ζιρού στον αγωνιστικό χώρο, μοχθώντας μεν, αλλά και διασκεδάζοντας, δε, τον καθιστούν έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ποδοσφαιριστές. 

Το βράδυ του Σαββάτου, η Γαλλία πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ με το 14-0 επί του Γιβραλτάρ, χάρη στα γκολ του επιθετικού της Μίλαν στα τελευταία λεπτά. Κι ας του ακυρώθηκε ακόμα ένα. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις, βρήκε την ευκαιρία για το κορυφαίο - ίσως λίγο καλύτερο και από την λόμπα του Μπαπέ περίπου από το κέντρο - γκολ του ματς, με το ανάποδο ψαλίδι για την ιστορική επίδοση των «τρικολόρ». Και το πανηγύρισε σαν να ήταν το 1-0. Γιατί αντιλαμβάνεται πως πλέον πρέπει να το χαίρεται διπλά και τριπλά. Κι όσο πάει! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης