Νέος προβληματισμός για Σάουθγκεϊτ, το σπασμένο σημαιάκι ήταν πιο ενδιαφέρον... (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ», το #SouthgateOut έκανε ξανά την εμφάνισή του. Ο λόγος; Η χαλαρή εικόνα της Αγγλίας που δεν προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον, με τον κόσμο να παίρνει αφορμές για να ξεκινήσει πάλι η κουβέντα για το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην άκρη του πάγκου.  



Νέος προβληματισμός για Σάουθγκεϊτ, το σπασμένο σημαιάκι ήταν πιο ενδιαφέρον... (vid)

Τα «τρία λιοντάρια» την έκαναν την δουλειά. Ναι μεν δεν ενθουσίασαν κανέναν, ναι μεν ο κόσμος που βρέθηκε στο «στολίδι» του Λονδίνου σχεδόν... βαρέθηκε και παρακαλούσε να τελειώσει το ματς, αλλά η εθνική ομάδα έκανε ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου για το απόλυτο των βαθμών και το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για το Euro 2024.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, το #SouthgateOut έκανε ξανά την εμφάνισή του με ποικίλα σχόλια. Ο μεγαλύτερος λόγος όλων, ήταν οι μόλις τρεις τελικές στο στόχο, απέναντι στη Μάλτα που καταλαμβάνει την θέση Νο. 171 στην παγκόσμια κατάταξη!

Κι όταν πλέον το σπασμένο σημαιάκι του επόπτη είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση επίσημου χαρακτήρα προκριματικών μεγάλης διοργάνωσης, ίσως κάτι να πήγε κάπως στραβά. Το θέμα των Άγγλων οπαδών είναι να μη συνεχιστεί αυτός ο στραβός δρόμος...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης