Μετά και το ντεμπούτο του Πάλμερ, η Τσέλσι γεμίζει με εμπιστοσύνη τον Σάουθγκεϊτ!

Ο Κόουλ Πάλμερ εξαργύρωσε την θετικότατη παρουσία του στην Τσέλσι με την πρώτη του εμφάνιση στο ανδρικό επίπεδο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι εμπιστεύεται απόλυτα ό,τι έρχεται στην επιφάνεια από τους «μπλε» του Λονδίνου!  



Μετά και το ντεμπούτο του Πάλμερ, η Τσέλσι γεμίζει με εμπιστοσύνη τον Σάουθγκεϊτ!

Ο Πάλμερ έχει δηλώσει απόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι και να βρει χρόνο και ρόλο στο πλάνο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Τσέλσι.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει «κουμπώσει» τρομερά, κάνει εντυπωσιακά πράγματα, προσδίδει ουσία στο παιχνίδι της νέας του ομάδας και κατάφερε να φτάσει πια και στην πρώτη του συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Στο ματς απέναντι στη Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Παρασκευής πέρασε με αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και έγινε ο 13ος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» στα «τρία λιοντάρια» υπό τις οδηγίες του νυν ομοσπονδιακού κόουτς.

Κανένας άλλος σύλλογος της Πρέμιερ δεν έχει τόσους εκπροσώπους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην εποχή του Σάουθγκεϊτ, όσους έχουν μετρήσει οι «μπλε», που φαίνεται ότι ... απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης