Ο Γκάλαχερ έχει λόγους που τον καθιστούν καλύτερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη! (vid)

Παίζει για την ομάδα της καρδιάς του. Θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί. Φέτος, ο Γκάλαχερ κάνει τα πάντα, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι, έχοντας καταγράφει στατιστικά που τον καθιστούν καλύτερο από κάθε άλλον στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!  



Ο Γκάλαχερ έχει λόγους που τον καθιστούν καλύτερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη! (vid)

Ο 23χρονος χαφ των «μπλε» παίζει και νιώθει. Σημαντικότατο. Ξέρει που βρίσκεται, θέλει να βρίσκεται εκεί και κάνει ό,τι μπορεί να για παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Έχει γυρίσει τούμπα όλο το κλίμα, έχει κάνει τους ανθρώπους της Τσέλσι να μη σκέφτονται πια να τον παραχωρήσουν δανεικό και σύντομα θα πάρει στα χέρια του και την πρόταση για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έπειτα από 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Κόνορ Γκάλαχερ ξέρει ότι η διακοπή του Νοεμβρίου τον βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση και με καλύτερες επιδόσεις από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Αυτό, συμβαίνει διότι είναι ο μοναδικός με 15+ τάκλιν, 15+ παρεμβάσεις σε φάσεις αντιπάλων και 15+ ανακτήσεις της κατοχής της μπάλας στο επιθετικό τρίτο της ομάδας του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης