«Εμείς αποφασίζουμε, εσείς... ξανά πληρώνετε»: Η ρήτρα – ρεκόρ της Μπράιτον για τον Έβαν Φέργκιουσον!

Θες να παίξεις παιχνίδι μεταγραφών με τον Τόνι Μπλουμ; Δεν μπορείς. Στο… πόκερ κερδίζει μόνο αυτός. Το απέδειξε με τον Μόισες Καϊσέδο. Και θα το κάνει ξανά, όταν έρθει η ώρα να πουλήσει τον Έβαν Φέργκιουσον!



«Εμείς αποφασίζουμε, εσείς... ξανά πληρώνετε»: Η ρήτρα – ρεκόρ της Μπράιτον για τον Έβαν Φέργκιουσον!

Θυμάστε πόσο μεγάλη σήριαλ ήταν αυτό του καλοκαιριού, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, οι οποίες έδωσαν μεγάλη «μάχη», προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του Μόισες Καϊσέδο;

Οι «κόκκινοι» έφτασαν μέχρι και τα 110 εκατομμύρια, οι «μπλε» ανέβηκαν στα 115 και το ρεκόρ πώλησης ποδοσφαιριστή από ομάδα της Βρετανίας σε μία άλλη, ήταν γεγονός. Δεδομένα βγήκε κερδισμένη η Μπράιτον, η οποία για ακόμη μία φορά, απέδειξε πως γνωρίζει πώς να πουλάει και πώς να παίρνει το «μάξιμουμ» που μπορεί από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Και αφού η λογική της κρίθηκε επιτυχημένη, ο Τόνι Μπλουμ αποφάσισε να συνεχίσει το… σερί. Ανανέωσε το συμβόλαιο του 20χρονου Έβαν Φέργκιουσον και επέλεξε να του βάλει ρήτρα, η οποία ξεπερνά το ποσό της μετακίνησης του Καϊσέδο στην Τσέλσι. Συνεπώς, αν μία ομάδα θέλει να αγοράσει τον Φέργκιουσον πριν από το 2027, πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 116 εκατομμύρια. Να «σπάσει» δηλαδή εκ νέου το ρεκόρ και… βλέπουμε!

Δημήτρης Μανάκος