Κρίση ειλικρίνειας από τον Ντιέγκο Κόστα: «Παλιότερα μόνο έβριζα και δεν σεβόμουν»!

Ο Ντιέγκο Κόστα θεωρεί ότι πλέον βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό δρόμο. Θεωρεί ότι ωρίμασε, ότι τον άλλαξαν οι καταστάσεις στα γήπεδα και δεν είναι το «θωρηκτό» και το... φυτίλι που είχε συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει σ' εκείνον, όταν προκαλούσε συνεχώς καυγάδες και εντάσεις.  



Κρίση ειλικρίνειας από τον Ντιέγκο Κόστα: «Παλιότερα μόνο έβριζα και δεν σεβόμουν»!

Ο άλλοτε επιθετικός της Τσέλσι που πρόσφερε τρομερά στους «μπλε» του Λονδίνου, παραδέχεται ότι μεγαλώνοντας είχε λανθασμένα πρότυπα. Η νοοτροπία που απέκτησε ήταν πολύ μακριά από το ιδανικό και το... φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς που φέρεται να έχει κάνει με τον εαυτό του, είναι πως... αντιλαμβάνεται τη διαφορά.

Χαρακτηριστικά σχολίασε:

«Τους έβριζα όλους. Δεν είχα σεβασμό για κανέναν αντίπαλο όταν ήμουν νεότερος. Τώρα στις ακαδημίες μαθαίνουν τον σεβασμό και τον αυτοέλεγχο, όμως, εγώ δεν τα έμαθα ποτέ αυτά. Είχα συνηθίσει να “πετάνε” οι αγκωνιές και πίστευα ότι αυτό ήταν το φυσιολογικό.

Αν ήσουν μικρός και χτυπούσες κάποιον, τότε έφταιγες. Παλιότερα είχα διαφορετικό σκεπτικό. Τώρα πλέον παλεύω για να είμαι σημαντικός. Δεν θα άλλαζα τίποτα από το παρελθόν. Έμαθα απ' όλα όσα έκανα και συνέβησαν. Τώρα είμαι σε άλλη κατάσταση».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης