Η Άρσεναλ «μιμήθηκε» τη Λίβερπουλ: Ζήτησε να ακουστεί δημόσια η συνομιλία του VAR στο γκολ της Νιούκαστλ!

Η Άρσεναλ το φτάνει μέχρι τέλους, το ζήτησε και η Premier League το δέχθηκε. Θα ακούσουμε όσα έλαβαν χώρα ανάμεσα σε διαιτητή και VAR στο ματς με τη Νιούκαστλ!



Η Άρσεναλ «μιμήθηκε» τη Λίβερπουλ: Ζήτησε να ακουστεί δημόσια η συνομιλία του VAR στο γκολ της Νιούκαστλ!

Δεν έχει σημασία αν έχει μεσολαβήσει μία εβδομάδα από τότε, δεν έχει καμία σημασία αν η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλης ενδιάμεσα και εν συνεχεία πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μπέρνλι, στην 12η αγωνιστική της Premier League.

Στις τάξεις των «κανονιέρηδων» δεν έχουν ξεχάσει όσα έλαβαν χώρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα που αισίως προέκυψαν, ζήτησαν να ακούσουν τη συνομιλία του VAR με τον διαιτητή, για το γκολ της Νιούκαστλ που οδήγησε και στη μοναδική τους ήττα.

Ο Γκόρντον ήταν ο σκόρερ και πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη που δεν θα απασχολήσει ιδιαίτερα την Άρσεναλ, καθώς οι βασικές ενστάσεις αφορούν το αν η μπάλα ήταν στο γήπεδο και αν ο Ζοέλιντον κάνει φάουλ στον Γκάμπριελ.

Μετέπειτα έρχεται και η περίπτωση του οφσάιντ, αλλά οι Λονδρέζοι «μιμήθηκαν» τη Λίβερπουλ και θέλουν να ακούσουν πώς μέτρησε το εν λόγω γκολ. Φημολογείται πως το ζήτησαν ήδη, πως η απάντηση ήταν θετική και πως σύντομα θα έχουμε το απόσπασμα, στην εκπομπή που φιλοξενείται ο Χάουαρντ Γουέμπ.

Δημήτρης Μανάκος