Προπονήθηκε ο Γκάρεθ Μπάρι
Ο Γκάρεθ Μπάρι προπονήθηκε κανονικά σήμερα το πρωί με την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Φάμπιο Καπέλο


Οι Μεξικανοί προσπάθησαν να χαλάσουν τον ύπνο των Άγγλων, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα με έναν ρεπόρτερ που τους πλησίασε για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τη... φασαρία με την οποία επιχείρησαν οι οπαδοί της οικοδέσποινας ομάδας να χαλάσουν τον ύπνο του Τούχελ και των παικτών του!
«Χαμός» στο Μεξικό, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της συνάντησης με την Αγγλία! Βρήκαν το ξενοδοχείο που μένει, πήγαν χιλιάδες από έξω, τραγουδούσαν, ξεσήκωσαν άπαντες, έπαιζαν μουσική και δεν επέτρεψαν τον ύπνο στα «τρία Λιοντάρια» και όποιον τους περιβάλλει.
Ο Ντέκλαν Ράις θα ήθελε πολύ να ξεκουραστεί, αλλά το ποδοσφαιρικό του πείσμα και η «δίψα» του να προσφέρει στην Αγγλία, θα τον παρουσιάσουν στο ματς των «16» απέναντι στο Μεξικό με πόνους για τους οποίους θα κληθεί ν’ αδιαφορήσει!
Με σεβασμό προς την απόφαση του προπονητή, αλλά και με ξεκάθαρο σκεπτικό για το πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει κι εκείνος, μίλησε ξανά για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Αγγλίας στο φετινό Μουντιάλ, ο Κόουλ Πάλμερ.