Νέο πρόβλημα με Κινγκ

Θλάση που θα τον αναγκάσει να μείνει ξανά εκτός δράσης για διάστημα που θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες, υπέστη ο Λέντλεϊ Κινγκ στην ισοπαλία (2-2) της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».



Νέο πρόβλημα με Κινγκ

Ο έμπειρος αμυντικός των «σπιρουνιών» που πλέον έχει φτάσει σε σημείο να… μην αποτελεί είδηση κάθε φορά που τραυματίζεται, αντικαταστάθηκε από τον Χάρι Ρέντναπ και άφησε τη θέση του στον Σεμπαστιέν Μπασόνγκ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο παιχνίδι με τις «καρακάξες».

Ο τεχνικός της Τότεναμ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ότι ο Κινγκ αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που όμως είναι αναμενόμενο πλέον, λόγω της κατάστασης του γονάτου του. «Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά κάθε φορά το γόνατό του δεν του επιτρέπει να “φορτσάρει” και να προπονηθεί περισσότερο. Η φυσική του κατάσταση δεν αυτή που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στον ρυθμό των αγώνων. Πάντα θα ταλαιπωρείται από θλάσεις και διάφορα άλλα προβλήματα, όπως έγινε και στο ματς με τη Νιούκαστλ» είπε σχετικά ο Ρέντναπ.