Ειρωνεύτηκε VAR, Ποστέκογλου ή τους σχολιαστές ο Αρτέτα; Η «σπόντα» του Ισπανού για τη διαιτησία!

Δεν ξεχνά όσα έγιναν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ο Μικέλ Αρτέτα και φρόντισε να το δείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Αυτό άλλωστε αναδεικνύει και η «σπόντα» στις δηλώσεις του προς πάσα κατεύθυνση…



Ειρωνεύτηκε VAR, Ποστέκογλου ή τους σχολιαστές ο Αρτέτα; Η «σπόντα» του Ισπανού για τη διαιτησία!

Ικανοποιημένος με την επικράτηση της Άρσεναλ απέναντι στην Μπέρνλι ήταν σε κάθε περίπτωση ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος όμως φρόντισε να δείξει πως δεν ξεχνάει και πως δεν έχει αφήσει πίσω του, όσα έλαβαν χώρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Άρσεναλ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τρίποντο στο «Έμιρεϊτς» κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση για την απευθείας κόκκινη κάρτα του Φάμπιο Βιέιρα και το έκανε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Επισήμανε πως θέλει να τον δείχνει η τηλεόραση τώρα που μιλά για την τεχνολογία, συμφώνησε με τον διαιτητή και έμοιαζε να… ειρωνεύεται τις δηλώσεις του Άγγελου Ποστέκογλου, που είχε πει πως σέβεται πάντα τον VAR και όσα λένε οι διαιτητές.

Αναλυτικά, ο Ισπανός είπε:

«Ελπίζω να είμαι στην τηλεόραση. Λέω πως οι διαιτητές ήταν πολύ καλοί και συμφωνώ μαζί τους για τις αποφάσεις που πήραν. Ήταν κόκκινη κάρτα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και να εξακολουθώ να σέβομαι όλες τις αποφάσεις τους, να είμαι σύμφωνος μαζί τους!»

 

Δημήτρης Μανάκος