Σον και Λο Σέλσο «υπεύθυνοι» για το 2-1 της Γουλβς: Το λάθος που… απαγορεύεται στην Αγγλία! (vid)

Είσαι στο 96ο λεπτό και αντιλαμβάνεσαι πως η τελευταία επίθεση θα είναι σε βάρος σου; Μην επιτρέψεις να προκύψει εύκολα. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που έκανε η Τότεναμ κόντρα στη Γουλβς, στο 96’.



Σον και Λο Σέλσο «υπεύθυνοι» για το 2-1 της Γουλβς: Το λάθος που… απαγορεύεται στην Αγγλία! (vid)

Δυσαρεστημένοι είναι άπαντες στο «στρατόπεδο» της Τότεναμ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Λονδρέζων στην Premier League.

Άπαντες γνώριζαν πως το «Μολινό» είναι δύσκολη έδρα, αλλά η αλήθεια είναι πως ουδείς πίστευε ότι το 1-0 του 90ου λεπτού μπορεί και να ανατραπεί. Και όμως, συνέβη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σαράμπια και εν συνεχεία, προέβησαν σε μία τεράστια ανατροπή.

Στο 96ο λεπτό, η Τότεναμ ήταν αυτή που είχε την μπάλα. Ένα «φθηνό» λάθος στη μεσαία γραμμή όμως, έδωσε την μπάλα στη Γουλβς για την τελευταία επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οργανωμένοι, αλλά δύο πάσες ήταν αρκετές για το 2-1.

Ποιο είναι όμως το βασικότερο σφάλμα από πλευράς Τότεναμ; Το γεγονός πως μετά το φάουλ που αναφέραμε, ουδείς κάθισε μπροστά στον Ντόχερτι, ώστε να μην εκτελέσει εύκολα. Και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, οι ευθύνες βαραίνουν τον Λο Σέλσο και τον Χόυνγκ Μιν Σον.

Δημήτρης Μανάκος