Σοκαριστική δήλωση από Τεν Χαγκ: «Με 10 παίκτες είχαμε τον έλεγχο»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξάφνιασε όλο τον πλανήτη με την δήλωση πως η Γιουνάιτεντ με 10 παίκτες απέναντι στην Κοπεγχάγη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αφού οι Δανοί κατάφεραν με την αριθμητική ανισορροπία να γυρίσουν τούμπα όλο το ματς!



Σοκαριστική δήλωση από Τεν Χαγκ: «Με 10 παίκτες είχαμε τον έλεγχο»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίωρο με τα τέρματα του Χόιλουντ, όμως, η αποβολή του Ράσφορντ αποδείχθηκε καθοριστική. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-2, η Γιουνάιτεντ ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο δεύτερο μέρος για να πάρει προβάδισμα από το πουθενά, ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που η Κοπεγχάγη δεν θα άφηνε ούτε βαθμό να πάει χαμένος. 

Οι Δανοί έφτασαν μέχρι το φινάλε στο εκπληκτικό 4-3, αλλά ο Τεν Χαγκ είχε να πει πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που είδε ο κόσμος: «Με 10 παίκτες είχαμε τον έλεγχο, κρατάω τα θετικά του παιχνιδιού» ήταν η δήλωση που έκανε, ενώ, σχολίασε και τη διαιτησία, τονίζοντας ότι: 

«Το ημίχρονο έχει λήξει ισόπαλο 2-2 και δεχθήκαμε δυο τέρματα που δεν έπρεπε να μετρήσουν. Στο πρώτο υπάρχει παίκτης εκτεθειμένος που επηρεάζει την φάση και είναι μπροστά στον Ονάνα και στο δεύτερο δεν υπάρχει χέρι» ήταν τα λόγια του. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης