Κόντρα σε ομάδες του Πεπ δεν κάνεις ούτε τελική!

Η Γιούνγκ Μπόις απέτυχε να παράξει οτιδήποτε στην επίθεση, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης και γι' ακόμα μια φορά, ομάδα που αντιμετωπίζει τον Πεπ, δεν καταγράφει ούτε μια τελική προσπάθεια σε 90λεπτο αναμέτρησης του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Κόντρα σε ομάδες του Πεπ δεν κάνεις ούτε τελική!

Οι Ελβετοί ηττήθηκαν 3-0 από τους «πολίτες» με τα γκολ των Χάαλαντ (2) και Φόντεν, η Σίτι έφτασε στους «16» της διοργάνωσης με το απόλυτο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο τουρνουά και ο Έντερσον μαζί με την άμυνά του είχαν απλά μια... λίγο πιο έντονη προπόνηση.

Σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταγραφεί η αδυναμία ομάδας να σημειώσει οποιαδήποτε τελική σε 90λεπτο και στις τέσσερις εξ αυτών, απέναντι ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Με την Μάντσεστερ Σίτι το είχε κάνει και σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ, ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε απαγορεύσει σε Βικτόρια Πλζεν και Άρσεναλ οποιαδήποτε φάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

Η άλλη περίπτωση... άνευ Καταλανού, είναι ένα παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μερένγκες».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης