Μπήκαν στο κλίμα και οι «νέοι» της Τσέλσι, φιλιά στη φανέλα και πικάρισμα στους αντιπάλους (pics)

Φαίνεται πως η κόντρα της Τσέλσι με την Τότεναμ μπήκε για τα καλά στο μυαλό και την ψυχοσύνθεση των νέων παικτών των «μπλε», οι οποίοι το χάρηκαν και με το παραπάνω και δεν έχασαν ευκαιρία να πικάρουν τους αντίπαλους οπαδούς για το 4-1! 



Μπήκαν στο κλίμα και οι «νέοι» της Τσέλσι, φιλιά στη φανέλα και πικάρισμα στους αντιπάλους (pics)

Το ντέρμπι του Λονδίνου ήταν φοβερό. Τα σχόλια για την εξέλιξη του ματς, την ένταση, τις στιγμές που ο VAR έπρεπε να πάρει σημαντικές αποφάσεις , τις αψιμαχίες των παικτών, τις χαμένες ευκαιρίες της Τότεναμ των εννέα παικτών και τα τέσσερα γκολ της Τσέλσι έδιναν κι έπαιρναν, με τις ομάδες της πρωτεύουσας να κάνουν μαγική την Δευτέρα. 

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο - με την επιστροφή του οποίου στο Tottenham Hotspur Stadium και τη νίκη του δεν ασχολήθηκε πραγματικά κανείς - φαίνεται πως είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, τουλάχιστον στο πνευματικό κομμάτι. 

Και ο Νίκολας Τζάκσον ήθελε να πάρει τη νίκη και την επιδεικνύει στους αντιπάλους του, αλλά και ο Κόουλ Πάλμερ που σκόραρε έκανε το ίδιο, ενώ και ο Μάλο Γκουστό έδειχνε το σήμα στη φανέλα! 

Ορισμένες καταστάσεις και ορισμένα ντέρμπι, απλά σε παρασύρουν και μπαίνεις στο κλίμα για τα καλά. Κάπως έτσι συνέβη και με τους «μπλε»...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης