Λάμπαρντ: «Κάποτε τους είπα για τον Μπέλινγχαμ, αλλά δεν έδιναν 20 εκατ.»!

Κάποτε θεωρήθηκαν υπερβολικά. Και τώρα, θα χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο ο άνθρωπος που πήρε την τελική απόφαση. Ο Φρανκ Λάμπαρντ στην πρώτη του θητεία στον πάγκο της Τσέλσι ήθελε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά τότε, οι «μπλε» αρνούνταν να δώσουν 20 εκατ. στην Μπέρμιγχαμ για τον νυν σούπερ σταρ της Ρεάλ!  



Λάμπαρντ: «Κάποτε τους είπα για τον Μπέλινγχαμ, αλλά δεν έδιναν 20 εκατ.»!

Παραμένει θρύλος για τους «μπλε», θα θυμούνται όλοι τις αρκετές καλές στιγμές που έζησε με την αγαπημένη του ομάδα στο πρώτο του πέρασμα από την άκρη του πάγκου και σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει τη δεύτερη θητεία, που ήταν πέρα ως πέρα... προβληματική και άνευ ουσίας.

Κάτι, όμως, που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Λάμπαρντ, είναι όταν είχε μιλήσει στους ανθρώπους της ομάδας για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Φυσικά σε πολύ πιο νεαρή ηλικία τότε ο Άγγλος χαφ, είχε τα στοιχεία, τα οποία ο «Φράνκι» διέκρινε ότι θα μπορούσαν να τον πάνε ψηλά, αλλά δεν τον πίστεψαν οι διοικούντες της Τσέλσι.

«Τους είχα πει για εκείνον, αλλά δεν θα έδιναν 20 εκατομμύρια τότε για ένα τόσο νεαρό παιδί», σχολίασε σε podcast για τον 20χρονο που πλέον κάνει όλη τη Μαδρίτη να παραμιλά...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης