Φοβερός Ποστέκογλου: «Αν συνεχίσουμε να γκρινιάζουμε, θα εξετάζεται κάθε φάση»!

Με σεβασμό προς τη διαιτησία,αλλά και με σκεπτικό για να καταφέρει το ποδόσφαιρο να μην αλλοιωθεί, ο Άγγελος Ποστέκογλου ανέφερε πως ό,τι συνέβη στο ντέρμπι της Τότεναμ με την Τσέλσι ήταν αποτέλεσμα των συνεχόμενων παραπόνων και συζητήσεων για το VAR και τα λάθη των διαιτητών.  



Φοβερός Ποστέκογλου: «Αν συνεχίσουμε να γκρινιάζουμε, θα εξετάζεται κάθε φάση»!

Η ομάδα του έμεινε με εννέα παίκτες, ηττήθηκε με σκορ 4-1 στο ντέρμπι από την Τσέλσι, έχασε την κορυφή κι όμως, ο Ποστέκογλου είχε την ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη να μιλήσει για όσα τρελά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

«Οι αποφάσεις των διαιτητών, είναι αποφάσεις. Είτε τις δέχεσαι, είτε όχι. Αν κάθε εβδομάδα βγαίνουμε και φωνάζουμε και παραπονιόμαστε, θα καταφέρουμε αυτό που είδαμε. Θα εξετάζεται πλέον κάθε φάση. Δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή θίγεται η κυριαρχία των διαιτητών και γι' αυτό δεν μπορούν να πάρουν μόνοι τους τις αποφάσεις» είπε ο κόουτς των «σπιρουνιών».

Μάλιστα, ο «Άνγκε» σχολίασε ότι: «Δεν θα μιλήσω ποτέ σε έναν ρέφερι για τους κανονισμούς τους. Ξέρετε τι κάνουμε εμείς οι προπονητές; Προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τους κανονισμούς. Αυτό κάνουμε και είναι λάθος...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης