Σε mood μεταγραφών οι Άγγλοι: «Ο Ζιελίνσκι στη Λίβερπουλ και ο Μπρούνο Φερνάντες στη Σαουδική Αραβία;»

Και όσο πλησιάζουμε προς την εκάστοτε μεταγραφική περίοδο, τόσο τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, αναφορικά με τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, το ενδιαφέρον που έχει προκύψει και το αν παίκτες – κλειδιά για τις νυν ομάδες τους, θα βρίσκονται εκεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Σε mood μεταγραφών οι Άγγλοι: «Ο Ζιελίνσκι στη Λίβερπουλ και ο Μπρούνο Φερνάντες στη Σαουδική Αραβία;»

Κάπως έτσι, τα τελευταία μεταγραφικά νέα που έχουν προκύψει, αφορούν τις δύο – κατά γενικά ομολογία – αγγλικές ομάδες. Τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιρεντ, με τους «κόκκινους» να θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω τη μεσαία γραμμή τους το επόμενο καλοκαίρι και τους «κόκκινους διαβόλους» να μαθαίνουν για κάτι που αφορά τον αρχηγό τους.

Στην πρώτη περίπτωση, κάνουμε λόγο για τον Ζιελίνσκι. Τον μέσο της Νάπολι, που διανύει μία εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, τη στιγμή που φημολογείται πως απασχολεί την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και τη Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ; Δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως ο Μπρούνο Φερνάντες βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της χώρας. Από την Αλ Νασρ μέχρι την Αλ Ετιφάκ, ο Πορτογάλος είναι περιζήτητος και πολλοί θεωρούν πως το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρξουν συζητήσεις μαζί του, ως προς το εν λόγω ενδεχόμενο.

Δημήτρης Μανάκος