«Μία φορά και έναν καιρό, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…» (pic)

Λατρεύουν να αγαπούν το παρελθόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τον λόγο αυτόν, έγινε viral και η φωτογραφία με την ομάδα που κυριάρχησε στο «Νησί», έχοντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου της.



«Μία φορά και έναν καιρό, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…» (pic)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατάφερε να επικρατήσει της Φούλαμ με 1-0 στην 11η αγωνιστική της Premier League, όμως οι φίλοι της δεν είναι ικανοποιημένοι.

Αισθάνονται πως το αποτέλεσμα ήρθε εξαιρετικά δύσκολα, πως η εικόνα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ δεν ήταν η ιδανική και πως αν δεν υπήρχε στο ρόστερ ο Μπρούνο Φερνάντες, τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ χειρότερα από ό,τι τα… σημερινά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν, πάλεψαν και πήραν το τρίποντο, όμως η τάση του να… λατρεύουν οι φίλοι τους το παρελθόν, εξακολουθεί να υφίσταται στο «Ολντ Τράφορντ».

Για τον λόγο αυτό, έγινε viral μία φωτογραφία από μία παλαιότερη έκδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου. Τότε που στο ρόστερ υπήρχαν ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πώς να μην κυριαρχήσει… αυτή η ομάδα στο «Νησί» λοιπόν;

Δείτε την…

Δημήτρης Μανάκος