Σούπερ Φόρεστ, εξουδετέρωσε την Βίλα του Έμερι!

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε νίκη στην Πρέμιερ και το έκανε με τρομερό τρόπο, επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα! Αγνώριστη στο γήπεδο η ομάδα του Έμερι, που επίσης ηττήθηκε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από τις αρχές Σεπτεμβρίου...  



Σούπερ Φόρεστ, εξουδετέρωσε την Βίλα του Έμερι!

Η Άστον Βίλα εμφανίστηκε παντελώς αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο, δίχως ορθές επιλογές και δίχως να μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητική μπροστά από την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο, είχε... ησυχία!

Η Βίλα στο 5ο λεπτό είδε την αντίπαλό της να σκοράρει με τον Άινα να κάνει ωραίο μονοκόματο δεξί σουτ από το γύρισμα του Τόφολο, γράφοντας το 1-0. Αυτό το χτύπημα στην αυτοπεποίθηση και το σκορ δεν βοήθησε τους «χωριάτες» που είχαν κακή εικόνα και εξαιρείται μονάχα ένα χαμηλό πλασέ του Τζανιόλο στο 36', με τον Βλαχοδήμο ν' αποκρούει με τα πόδια.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, η Φόρεστ έκανε ζημιά με την έναρξη του παιχνιδιού, αφού στο 47' ο Μανγκαλά έκανε μακρινό σουτ, ο Μαρτίνες άπλωσε το αριστερό του χέρι, αλλά η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας για το 2-0!

Όποια αντίδραση κι αν επιχειρούσε να βγάλει η Βίλα στο City Ground ήταν μάταιη και οι προσπάθειές της αποτυχημένες. Οι «χωριάτες», ωστόσο, παρέμειναν με μόλις 1 νίκη σε 23 εκτός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού τίποτα δεν έβγαινε σωστά...

Κώστας Ζάλιαρης