Όλη η Ευρώπη γράφει για Ατζούν και Ατρόμητο: «Στα 100 χρόνια ζωής του club, με νέο πρόεδρο!»

«Βόμβα» φαίνεται πως έχει «σκάσει» τις τελευταίες ώρες στο Περιστέρι, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την αγορά του Ατρομήτου!



Όλη η Ευρώπη γράφει για Ατζούν και Ατρόμητο: «Στα 100 χρόνια ζωής του club, με νέο πρόεδρο!»

O Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό ως ο άνθρωπος πίσω από τηλεοπτικό προϊόν «Survivor», πέρα από την Acunmedya και τον χώρο παραγωγής και ενημέρωσης δραστηριοποιείται και στο ποδόσφαιρο.

Ο «Mr. Survivor»  έχει ήδη υπό την ιδιοκτησία του την αγγλική Χαλ, ομάδα της Championship, ενώ έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην ιρλανδική Σέλμπουρν και φιλοδοξεί να μπει και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αγοράζοντας πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις.

Aπό την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκείνο που τονίζουν είναι πως: «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναρίθμητα μέσα στην Ευρώπη συζητούν για τον Ατρόμητο και μένει να δούμε αν στο 100ο έτος του club, ο Γιώργος Σπανός θα αποχωρήσει για τον νυν πρόεδρο της Χαλ.

Δημήτρης Μανάκος