«Εμείς σπάσαμε το σερί»: Τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο της Λιντς για το «διπλό» στη Λέστερ! (vid)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λιντς στο «Κινγκ Πάουερ», με τα «παγώνια» να αποτελούν την πρώτη ομάδα από την Championship που κερδίζουν φέτος τη Λέστερ, σε επίπεδο πρωταθλήματος. «Έσπασε» το σερί των εννέα συνεχόμενων νικών του Έντσο Μαρέσκα, ηττήθηκε στην 15η αγωνιστική η ομάδα του, φοβερές οι αντιδράσεις των φίλων της Λιντς, μετά το φινάλε!  



«Εμείς σπάσαμε το σερί»: Τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο της Λιντς για το «διπλό» στη Λέστερ! (vid)

Κάποια στιγμή θα ολοκληρωνόταν το επικό σερί της Λέστερ στην Championship και εν τέλει αυτό έμελλε να λάβει χώρα στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Λιντς να επικρατεί με 1-0 σε βάρος των «αλεπούδων».

Ήταν εξαιρετική, περιόρισε για τα καλά τους χώρους, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πήρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό, με ένα γκολ του Τζορτζίνιο Ρούτερ. Αυτό έμελλε εν τέλει να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα να χάνει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League και να βλέπει το σερί των εννέα συνεχόμενων επικρατήσεων στην Championship, να λαμβάνει τέλος.

Σπουδαίο επίτευγμα για τη Λιντς, με τον κόσμο της να «ξεσπά» στο φινάλε της αναμέτρησης, να πανηγυρίζει έξαλλα το τρίποντο της ομάδας του και να έχει να… λέει, πως αυτή «έσπασε» το μεγάλο αυτό ρεκόρ της Λέστερ, που πάντως συνεχίζει να βρίσκεται με διαφορά (+5) στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Δημήτρης Μανάκος