Δείτε Premier League, «ποντάρετε» στο Κύπελλο Αγγλίας – Τριάδα για… ταμείο στο FA Cup!

Διαβάστε τις προτάσεις του England365, με αφορμή τα ματς του Κυπέλλου Αγγλίας και τον 1ο γύρο του θεσμού.  



Δείτε Premier League, «ποντάρετε» στο Κύπελλο Αγγλίας – Τριάδα για… ταμείο στο FA Cup!

Προφανώς και το επίμαχο θέμα της ημέρας είναι η 11η αγωνιστική της Premier League και οι αναμετρήσεις της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως την ίδια ώρα, ξεκινάει και το Κύπελλο Αγγλίας.

Όλες οι ομάδες της Α’ Αγγλίας συμμετέχουν σε αυτό και αισίως, έχουμε 33 αναμετρήσεις, με το England365 να έχει ξεχωρίσει τρεις και να σας τις παρουσιάζει.

Το πρώτο παιχνίδι αφορά το G/G της Γουίγκαν με την Έξετερ. Δύο ομάδες που γνωρίζονται, με τη γηπεδούχο να είναι μία φύσει επιθετική ομάδα, δίχως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, εν αντιθέσει με το σύνολο του Σον Μαλόνεϊ.

Περνάμε στον άσο της Νοτς Κάουντι με την Κρόλεϊ. Αμφότερες βρίσκονται στη Λιγκ 2, γνωρίζονται, αλλά θεωρούμε πως η γηπεδούχος θα καταφέρει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Ρέξαμ, στο «σπίτι» της, με 2-0.

Η τριάδα ολοκληρώνεται με τη συνάντηση της Στόκπορτ με την Ουόρκσοπ. Ματς με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, θα πάμε με τον άσο, με την Στόκπορτ να μετρά 11 συνεχόμενες νίκες, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ποντάρουμε στον άσο και από ημίχρονο και ανεβάζουμε την απόδοση κοντά στο 1.60!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Έξετερ – Γουίγκαν G/G

(17:00) Νοτς Κάουντι – Κρόλεϊ 1

(17:00) Στόκπορτ – Ουόρκσοπ 1/1